Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 13 februari 2011

Längtar efter sex

Till: Mig, killens tjej
Sms: Det är klart som fan att man längtar efter sex. Får ju bara 2 gånger i veckan. Vad tror du? Kom över nu istället... Puss!
Svar: Idiot!

Förklaring: Jaha, jag fick reda på att min kille va otrogen. Stackars han, för han förlorade en riktigt bra tjej.

/Marie

Felsms.com

18 kommentarer:

 1. Stackars han? Han fick ju bara 2 gånger i veckan, då hade han det inte så bra trots allt...

  SvaraRadera
 2. Taskigt med otrohet... :S
  Jag var en gång med en tjej som inte kunde ha sex med mig mer än 2 gånger i månaden och jag höll kvar vid henne tills hon pissade mig i ögat och blev tillsammans med en kompis xD

  SvaraRadera
 3. Hur visste du att det skulle till din kille?

  SvaraRadera
 4. om du hade varit en riktigt bra tjej hade han antagligen inte varit otrogen?

  SvaraRadera
 5. "Stackars han"?

  Tvivlar på att det är en så "bra tjej" han förlorar.

  Stackars honom*

  SvaraRadera
 6. haha typiska jävla tjej! xD "stackars han, för han förlorade en riktigt bra tjej." HAHA du tror inte att din lilla patetiska uppfattning om dig själv är en aning fukktup eftersom han var otrogen mot dig? DU dög INTE! xD

  SvaraRadera
 7. Du tvingade han göra slut med sin älskarinna alltså?

  SvaraRadera
 8. "Bara" 2 gånger i veckan... idiot.

  SvaraRadera
 9. "Stackars han, för han förlora en riktigt bra tjej".... eller var hon...? ;)
  Två ggr i veckan är lite...

  SvaraRadera
 10. men herregud. man behöver inte vara "en dålig flickvän" för att en kille ska vara otrogen mot en. det är väl antagligen killen det är fel på då. så jävla typiskt. än en man otrogen med mot en kvinna så är det kvinnans fel för att hon inte var tillräcklig, men är det en kvinna som är otrogen mot sin man så är hon en hora.

  två gånger i veckan är inte speciellt lite heller.
  men ja, stackars honom, som är ett sånt svin.

  SvaraRadera
 11. Två gånger i veckan är kanske lite om man är 16 som majoriteten här inne verkar vara. I det riktiga livet är det mer än genomsnittet.

  SvaraRadera
 12. du som sa"om du hade varit en riktigt bra tjej hade han antagligen inte varit otrogen" så idioter ni som tycker att det är okej,om hon inte dög för han så skulle han fan inte vara otrogen,"dumpa" kallas det!!!!

  SvaraRadera
 13. De är ingen andledning att va otrogen bara för att man inte får tillräckligt med sex man kan ju prata med sin tjej eller göra slut!

  SvaraRadera
 14. Men ge er, era översexuella fjortisungar! 2 gånger i veckan är ett FULLT normalt sexliv, LÄR ER LITE BIOLOGI och gå klart åttan så ni gått klart SEXUALKUNSKAPSLÄRAN också! Blir så trött på dom små fjortisar som sitter och skriver attd e har sex 2 gånger om dagen när de egentligen fortfarande inte ens vet hur en tjejs kön fungerar eller ser ut på nära håll.

  Dåligt av killen att vara otrogen! Fattar inte varför folk gör så. Gör slut först om ni inte är nöjda med förhållandet, ska det vara så svårt? Sen kan ni knulla runt så mycket som ni säger att ni vill göra. Jesus.

  SvaraRadera
 15. varför ska folk som ändå inte får ligga mer än en gång vart femte år klaga på att två gånger i veckan är lite?

  SvaraRadera
 16. Jaha, så det är tjejens fel om hennes pojkvän är otrogen? Väx upp, era små fjortisar. Är en kille otrogen så är det honom det är fel på, inte hans flickvän.

  SvaraRadera
 17. Håller med dom andra här inne, 2 gånger i veckan är ofta när man kommer in i ett rutin förhålladen dvs. ett seriöst förhållande. I ett förhållande behöver man inte alltid ha sex när man umgås.

  SvaraRadera