Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 27 februari 2011

Love you jättemycket

Till: En klasskompis
Sms: I love you <3 JÄTTEMYCKET! Du är verkligen bäst! Är så glad att jag har dig! Du har verkligen vart helt underbar hela kvällen nu! Har nästan dåligt samvete för att jag inte gjort något! Och.. vet du vad jag skulle vilja göra? (a)
Svar: ...

Förklaring: Jag satt och gosade med min kille i soffan och skulle skriva på mobilen så han kunde se. Sen tog jag inte bort sms:et och råkade ha kvar mobilen i soffan. Antagligen satte jag mig väl på mobilen igen och råkade skicka iväg sms:et till personen!

/C

Felsms.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar