Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 3 februari 2011

Massera dina bröst

Till: Mig
Sms: Kom hit nu! Vill slita av dig kläderna och massera på dina bröst <3
Svar: HAHAHA, wtf ?! blev lite fel nu va? ;)
 

Förklaring: En av mina bästa killkompisar skickade detta sms till mig istället för sin flickvän , vilket jag verkligen skrattade åt! Det roliga är att jag & han väldigt öppna mot varandra som vänner o vi vet det mesta om varandra .. Träffade Sebbe dagen efter & jag var bara tvungen att reta honom lite ;)

  Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar