Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 9 februari 2011

Ölpruttar

Till: Svärmor
Sms: Satan sånna ölpruttar jag bränner av.
Svar: Hoppsan Kerstin

Förklaring: Jag tnkte ta livet av mig själv eller av svärmor. Min fru sansade mig och sa att det inte var så farligt. När vi kom dit helgen efter för att äta middag så påminde hin mig och gapskrattde. Jag dog. Smset skulle till en arbetskamrat som var med ut kvällen innan

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar