Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 15 februari 2011

Orolig

Till: Elin klasskompis
Sms: Sover du? I så fall förlåt. Borde sova men kan inte. *** du är den jag vågar berätta för men sen är det vilka ska jag våga prata med? Är ju så många meningar om det där. Jag vet inte åt vilket håll jag ligger åt och det stör, jobbigt att bära på och mamma säger att jag borde skaffa kille, sen vet jag inte ens om det är det jag vill? Förlåt men ville bara prata av mig. Godnatt***<3 SMS 2: Fan oj Förlåt Elin! Jag och skicka fel. Sry om du sover... Du låg nära henne i min kontaktlista så blev lite fel. Godnatt xD
Svar: Haha lungt xD jag är vaken xD

Förklaring: Jag skulle förklara för en nära vän att jag var osäker på min sexuella läggning och så blev det så klart fel, var sent på kvällen och jag ska inte skicka SMS när jag är trött xD
Men efter det där så började jag och Elin prata, nu är vi goda vänner <3>Felsms.com


2 kommentarer:

  1. tummen ner för det :(

    SvaraRadera
  2. Trevligt att ett felsms gjorde er till goda vänner :-)

    SvaraRadera