Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 8 februari 2011

Pervers

Till: Alle (stalker)
Sms: Gav du mitt nummer till Alle? Han är så jäkla jobbig ju. Och perves om inte annat! Precis när jag bytit nummer pga honom så fixar han det på 5minuter. Inte okej! Snart står han väl i fönstret och flåsar.
Svar: Jaha...alltså jaha... Perves? Är det det du tycker om mig? Och vadå bytt nummer pga av mig? Nu skickade du väl lite fel va? :(

Förklaring: Skulle skicka till en nära som vi kan kalla för M, men Så råkade jag skicka helt fel. Den här killen smsade mig 24/7 och råkade hela tiden vara i närheten av mig..hade jäkligt dåligt samvete efter jag skickat dock.. Ångrade min uppfattning om Alle efter detta felsmset, han visade sig vara en trevlig prick! :)

/Mandie

Felsms.com

4 kommentarer:

  1. Bor han i Väsby? Om det är han jag tror det är så är han indeed en jävligt creepy kille..

    SvaraRadera
  2. Mandie? Vilket trashnamn! jobbat du på McDonald eller?

    SvaraRadera
  3. Arthur då, vem fan heter så på 2000-talet?

    SvaraRadera