Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 17 februari 2011

Raj raj

Till: Mig av anställd
Sms: Raj raj raj raj
Svar: Okej

Förklaring: Kvart över tre en lördagnatt fick jag det här av en anställd. Vi tog upp det på måndagen men eftersom han skickat fel så var det inte så farligt men han skämdes lite och fattade själv inte vad han menade.

Felsms.com

3 kommentarer:

 1. haha vilken torr chef...! Man ska ha Coola chefer med lite humor!

  SvaraRadera
 2. Haha!
  Du "tog upp det"? Det måste ha varit en händelselös måndag på jobbet med andra ord...

  "Du Stefan, det där SMS:et du råkade skicka till mig i lördags natt; vad menade du egentligen? Jag ser mycket allvarligt på det här och jag har tillsatt en utredningsgrupp som kommer att titta närmare på det. Det ska inte upprepas igen från din sida och om det skulle upprepas så är din framtid här på företaget hotad, det hoppas jag att du är införstådd med."

  Torrboll.

  SvaraRadera
 3. Hahaha.. Jag tyckte de va skitroligt. Jag hade blivit väldigt glad om jag fått ett sånt torrsms.

  SvaraRadera