Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 18 februari 2011

Rehabilitera en biltande vagina

Till: Min bästa kompis MAMMA
Sms: Nu måste jag fan hem och rehabilitera min bultande vagina!!! Jag har fan ridit av och sugit av honom, som om mitt enda yrke i livet var hora. UNDER HELA HELGEN HAR JAG FAN JOBBAT KONSTANT!! Hoppas nu att fittan mår bra inför "nästa" arbetspass.
Svar: Vad roligt ****, då vet jag i alla fall att du lever ett fartfyllt och hälsosamt liv!
 

Förklaring: Jag hade besökt min pojkväns hemstad under en helg. Och vi hade en ganska aktivt sexliv under dem helgerna som jag hälsade på honom. Så när jag kom hem till min hemstad smsade jag det här till min bästa väns mamma som ja, tog det ändå ganska lugnt. Jag hade svårt att hålla ögonkontakt med henne efter det.

  Felsms.com

1 kommentar: