Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 9 februari 2011

Röva i trädgården

Till: Syster
Sms: Jaha, då får jag väl röva i trädgården inatt då.
Svar: HAHAHAHAHAHA
 

Förklaring: Jag och min syster hade våra föräldrars hus för oss själva i en vecka, och vi hade varit ute på krogen och sedan på en efterfest där jag blev kvar lite längre än henne. Hon hade alltså gått och lagt sig när jag kom hem, till saken hörde att jag inte hade några nycklar. Jag bankar men ingen öppnar, och full och förbannad som jag är tänker jag att jag ska knåpa ihop ett sms som ger henne dåligt samvete och förhoppningsvis också väcker henne. Tyvärr var inte mitt T9 och min fylla så kompatibla, och detta blev resultatet. Och jag sov i en solstol

  Felsms.com

2 kommentarer: