Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 21 februari 2011

Så jävla rädd

Till: Min storebror
Sms: Herreguuuud! Jag låg med Sebbe igår, och jag kom på nyss att jag glömde ta mitt p-piller. Jag är så jävla rädd, är jag gravid ?!?!
Hjälp mig!
Svar: Säker? Du är fan bara 16. Aja, du kan tyvärr inte snacka med mig om sånt. Men jag hjälper dig om det något, jag lovar. Älskar dig min lillasyster.

Förklaring: Jag råkade skicka till min storebror Chrille, klumpig som jag är. Han tog det bra, men han berättade det för min mamma och sedan så pratade jag och mamma. Jag blev iallafall tvungen att ringa min pojkvän Sebbe. Nu lever vi lyckligt och väntar vårat första barn som är beräknat den 4 maj. Jag älskar dig Sebastian!

/Ewelina

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. så du var gravid?

  SvaraRadera
 2. Barn ska inte ha barn.

  SvaraRadera
 3. finns nog inget mer patetiskt än småbarn som tror dom är redo för att skaffa barn... väx upp, skaffa vars ett jobb, var tillsammans flera år och bo tillsammans i flera år SEN kan ni vara redo att få barn,. idioter

  SvaraRadera
 4. Du blev gravid för att du glömda ta dina piller 1 gång?

  SvaraRadera
 5. Gulligt :-) Grattis!

  SvaraRadera
 6. Eh, akut p-piller någon?

  SvaraRadera
 7. Det räcker att glömma ett enda piller för att man ska bli gravid ja.. (Tänkte på kommentaren några steg upp).. Det kan tom räcka med att man glömmer pillret några timmar, man ska ju ta samma tidpunkt varje dag.. Så JA, man kan verkligen bli gravid pga ETT glömt piller. Man kan även bli gravid fast man sköter sig o tar pillret som man ska.
  Ålder har mindre betydelse, finns de tonåringar som är bättre lämpade än de som är 30+. Men klart det bästa är att ha gått ut skolan, jobbat och levt ihop ett tag innan. Men man kan inte alltid styra över detta och abort är inte alltid ett alternativ.
  Lycka till :)

  SvaraRadera