Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 10 februari 2011

Saknar dig

Till: Mig
Sms: Har försökt att nå dig men du svarar ju aldrig. Saknar dig Simon. Puss från Elin
Svar: Inget

Förklaring: Fick detta sms av min dåvarande tjej som skulle skicka till sitt ex men råkade skicka till mig. Vilket var bra, då kunde jag veta vad hon höll på med och sedan göra slut.

/Kalle

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. bra gjort, du förtjänar en bättre tjej än så :)

    SvaraRadera
  2. De första två meningarna hade jag kunnat skriva till mitt ex utan att ha några andra känslor för honom än som nära vän. Puss skulle jag inte visserligen inte skriva (och inte skriva med mitt namn heller, utgår från att han vet det ändå...), men skulle jag vara en mer "pussig" människa så kanske jag skulle göra det så tja... Nu kanske hon var otrogen, men jag tycker inte att det var självklart enbart utifrån smset så att du tog det för givet tycker jag säger en hel del om er relation.

    SvaraRadera
  3. hur gammal är din tjej? eller dåvarande tjej;(?

    SvaraRadera