Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 11 februari 2011

Slemmigt och varmt

Till: Pojkvännen
Sms: Jag sög av Emil nyss och han kom i min mun !!!!! Det var så äckligt slemmigt o varmt !!!! IIIUUW ! Sprang fort till toaletten och spydde, tänker fan ALDRIG mer göra om det ! Inte ens för en miljon ! Så jävla äckligt !
Svar: Ingenting
 

Förklaring: Jag var hemma hos min pojkvän Emil och hade precis sugit av honom och sedan sa jag till honom att jag skulle på toan och kissa när jag egentligen spydde upp allting. Skulle sedan smsa min bästa tjejkompis och berätta men råkade smsa till pojkvännen.
Han blev inte speciellt glad för det och efter detta så har vårat sexliv blivit stelt och pinsamt.  /Maria


 Felsms.com

6 kommentarer:

  1. Lika bra du vänjer dig... ;)

    SvaraRadera
  2. Du verkar vara lite ung för att ha ett "sexliv"

    SvaraRadera
  3. vilket jävla sexliv din snorunge? bor forfarande hos mamma o pappa.. os cnakr om sex liv...

    SvaraRadera