Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 2 februari 2011

Sluta skicka fel

Till: Den det handlade om
Sms: Nej han fattade inte vad jag snackade om när jag frågade vad han ville...
Svar: Öh... okej.. jag tror jag fattade

Förklaring: Den det handlade om hade ringt mig två gånger när jag inte svarat och jag frågade vad han ville och han fattade inte vad jag snackade om för någon hade tydligen tagit hans mobil under den tiden på en träning. Detta smset skulle egentligen skickats till en kompis för vi snackade om honom. Några minuter senare skickade jag felsms till den här personen igen och då blev svaret: Sluta skicka fel om mig, god natt!

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. detta var nog det mest värdelösaste jag läst på denna sida -.-'

    SvaraRadera
  2. Tror de flesta här är rätt konfunderade också... även efter förklaringen.

    SvaraRadera
  3. Jag önskar att man var tvungen att gå igenom, och bli godkänd på, ett kort grammatiskt prov för att få göra inlägg på den här sidan.

    SvaraRadera