Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 26 februari 2011

Svamp är gott

Till: En Dejt jag skulle laga mat till kvällen efter
Sms: Svamp igen =)
Svar: Svamp är gott. Det kan jag inte få för ofta. :)

Förklaring: Jag hade precis fått bekäftat att jag hade svamp för minst 10e gången. Smset som killen som jag skulle träffa var menat till min vän. Nu fattade han inte vad jag pratade om.

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Hellre svamp i fittan än i maten :-D

    SvaraRadera
  2. doppa en tampong i naturell 3% filmjölk och stoppa in, ta på dig ett par luftiga tunna pyjamasbyxor och chilla några timmar! hjälper vissa :d

    SvaraRadera
  3. Du! Om du bara har fått receptfria grejer som inte hjälper så se till att tjata dig till en ordentlig receptbelagd dunderkur! Jag hade problem med återkommande svamp i två år och fick hela tiden köra med massa receptfria grejer. Det hjälpte ett litet tag, men det kom alltid tillbaka och orsakade massa otroligt jobbiga och frustrerande problem med sexliv och annat. Till slut tjatade jag mig till en ordentlig behandling (tror att min medicin hette Fluconazol eller något sånt), och nu känner jag mig äntligen frisk. Hur skönt som helst!!! Ja, det jag egentligen ville säga var att du får stå på dig om du är med om samma sak som jag. Lycka till!

    SvaraRadera