Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 7 februari 2011

Svante kom plötsligt på

Till: sambo
Sms: Jag kan inte träffa dig i kväll. Svante kom plötsligt på att han skall på fotboll så jag har ingen som ser efter Anton och Lea. Hör av mig senare.
Svar: Jag har ju sagt i veckor att jag skall på den här matchen. Vem skulle det här till? Pillan eller?

Förklaring: Phuu tur i oturen. Smset skulle till min älskare och så skickar jag fel. Min sambo trodde att smset skulle till min väninna, Pernilla. Så jag lät han forsätta tro det. ;)

Felsms.com

29 kommentarer:

 1. Ditt as! Gör slut istället!

  SvaraRadera
 2. Fyfan, såna som du ska bara ha ett nackskott direkt... Gå och dö.

  SvaraRadera
 3. vilket jävla svin. hoppas ingen får reda på det så barnet ditt inte tar skada av det hela. blir äcklad av sånna som du

  SvaraRadera
 4. Och ni lever fortfarande lyckligt ihop? :)

  SvaraRadera
 5. Vidriga människa -.-

  SvaraRadera
 6. Alltså, sluta knulla bakom din partners rygg och gör slut istället!

  SvaraRadera
 7. TROLL?! om inte så är du helt slut i huvudet.

  SvaraRadera
 8. Jävla idiot du har 2 barn och håller på.....skott i pannan borde du få

  SvaraRadera
 9. otrogna jävel, fyfan.

  SvaraRadera
 10. Alltså ditt äckel!!
  Han förtjänar någon mycket bättre än du, förstår mig inte på såna som du :S du är inte ens värd att vara älskad. Sjukt äcklad av dig!

  SvaraRadera
 11. Tråkigt att alla ska vara otrogna hela tiden :/ Fan skärp er och behandla andra med respekt!

  SvaraRadera
 12. FAAN vad är det för fel på folk??? vilken HORA du är!!! så jävla fegt att inte berätta att du har en älskare... FEG är vad du är!!! fyfan säger jag bara!!...

  SvaraRadera
 13. Kanduskita i jävla hora !11 februari 2011 18:26

  Förfan hur tänker du hora? Du lägger upp det på internet, fatta hur illa upp han tar när han får reda på det ?!?!?!? Du är inget annat än en jävla hora !

  SvaraRadera
 14. Pissar på dig, ditt avskum.

  SvaraRadera
 15. Ditt vedervärdiga jävla as, otrogna små H****R är det värsta jag vet, hoppas fanemej att du dör en plågsam jävla död

  SvaraRadera
 16. asså, vafan! hur kan man va otrogen sådär... gör slut ist... jävligt omoget och sen lägger du ut det på denna sida... tror du att du får respekt för det eller? jävla slyna!!! om man inte älskar någon så gör man slut, om man älskar någon så är man inte otrogen!!! Härligt alla ni som säger emot! ;)

  SvaraRadera
 17. hoooooooooooora

  SvaraRadera
 18. hahaha tycker synd om alla idioter som inte har ngt bättre att säga än hora och slyna etc.... lixom det är sånt här som är kul att läsa och ni som inte vill läsa sådant kan väll byta hemsida istället för att skriva onödiga kommentarer??

  SvaraRadera
 19. En tanke angående trovärdigheten i ett sånt här "felsms", om man nu haft "turen" att komma undan med detta missförstånd... Varför skulle man då vilja skriva ut det på en sida som denna där det finns en relativt stor risk att någon bekant läser? Även om man inte skriver ut några namn behöver sambon inte vara någon raketforskare för att åtminstone misstänka ett samband...

  SvaraRadera
 20. Fyfan för äckliga luder som dig som utnyttjar naiva män! Må Adolf Hitler våldta dig i helvetet!

  SvaraRadera
 21. han litar på dig så mkt att han trodde det skulle till en kompis. han förtjänar bättre. PS: Gå och dö jävla pissluder

  SvaraRadera