Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 4 februari 2011

Tycker inte om

Till: min pojkvän
Sms: Asså, min pappa tycker om min kille... Vad fan ska jag göra nu??
Svar: va? varför tycker han inte om mig? kommer du lämna mig eller?
 

Förklaring: jag skulle skicka till min kompis för att be om råd vad jag skulle göra. men jag råkade skicka till min pojkvän...  

 Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Du borde verkligen gå och ta några svenska-kurser

  SvaraRadera
 2. du glömde det viktigaste ordet: INTE haha

  SvaraRadera
 3. Ok, din pappa tyckte om din kille. Din kille la till ett "inte" och det blev världens problem av ingenting. ELLER så kan du skriva smset rätt nästa gång, inte så jäkla svårt... ELLER?

  SvaraRadera
 4. för helvete lyssna inte på din pappa,,jag har samma problem jag å min tjej har varit tillsammans i 3 år hennes mamma avskyr mig!!!!

  SvaraRadera
 5. Alltså.. Tycker han om din kille eller inte?? Bestäm dig..

  SvaraRadera
 6. Jag uppskattar verkligen att majoriteten av den yngre delen av min generation ger ett såpass starkt intryck av att vara efterblivna och/eller obildade.

  SvaraRadera
 7. Men herregud era idioter, klart som fan hon menar att farsan inte tycker om pojkvännen. Eller är ni körda i grus? Vafan skulle det vara för mening med det om han hade sagt att han tyckte om honom, det hade väl bara varit bra. Om det nu är på rätt sätt vill säga.

  SvaraRadera