Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 22 februari 2011

Utebliven mens

Till: Mamma
Sms: Vi använde inte kondom!! Och jag har inte haft min mens på flera veckor! Är jag gravid? Hjälp mig!
Svar: Karoline vad menar du?? Nu kommer du hem så vi får prata. På en gång.
 

Förklaring: Jag skulle skicka till min kompis och så självklart skickar jag till min mamma. Vi pratade om det och det och jag är nu gravid med min pojkvän. Barnet beräknas komma i Augusti och vi är så lyckliga så! Men nästa gång ska jag titta ORDENLIGT om jag ska skicka något sådant.

 Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Verkar ploppa upp en himla massa jag-är-gravid-felsms, ny trend?

  SvaraRadera
 2. detta är ju en av bieffekterna när man inte skyddar sig, hoppas att du har lärt dig det nu. men kul att ni är glada:)

  SvaraRadera
 3. Men det var väl bara bra om din mamma fick reda på det om du ändå skulle behålla barnet. Sen är det ju en bra fråga varför du behöll barnet och inte gjorde abort om du nu var så rädd över att vara gravid. Det är ju helseriösa grejer det där, klart du ska kunna prata med mor din om det. Lycka till med ungen

  SvaraRadera
 4. Är det inte bättre att du är extra säker på att kondomen sitter på plats innan!! :D

  SvaraRadera
 5. Hoppas socialen tar ditt lilla barn

  SvaraRadera
 6. "Nästa gång ska jag kolla ORDENTLIGT innan jag skickar något såndant"...?

  Du har inte bara funderat på att få din kille att använda pökpåse nästa gång?

  SvaraRadera