Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 2 mars 2011

Åh vad ledsen

Till: Mamma
Sms: Hon dog! Åh vad ledsen jag blir.
Svar: Inget, ringde och var helt chockat.

Förklaring: Jag skulle skicka detta sms till min kompis. Satt och tittade på en film som min kompis hade rekomenderat. Och så dog hon jag gillade så mycket i filmen. När jag skulle skicka så råkade jag skicka till mamma. Mamma blev livrädd med tanke på att hon var på jobbet och min farmor låg på sjukhus.

/Silla

Felsms.com

2 kommentarer: