Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 29 mars 2011

Älskar dig

Till: Min tjej
Sms: Jag älskar henne så otroligt mycket, men har svårt att visa det. Bara därför såg jag henne med en annan kille igår. Det får jag skylla mig själv över.  
Svar: Inget  

Förklaring: Jag skulle skicka mitt sms till en polare. Jag hade svårt att visa känslor och berätta för henne hur duktig och fin hon var. Tillslut hittade hon en annan kille. Hon svarade inte. /Älskar dig  

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. fan vilken jävla hora! fast jag fattar nt vrf du skyller på dig själv!??!

    SvaraRadera
  2. Anonym: Därför att om han aldrig visade för henne hur mkt han älskade henne, trodde hon antagligen att han inte älskade henne alls. Och sedan hittade hon en kille som visade Sin känslor och då känner hon sig älskad och ville häldre vara med honom.
    Älskar dig: känner med dig har typ också samma problem :(

    SvaraRadera