Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 19 mars 2011

Äta med cancer

Till: Mig av tjejkompis
Sms: Är du säker på att man kan äta gröna äpplen när man har Cancer?
Svar: Va? apropå vad?

Förklaring: Jag fick förklarat för mig senare att smset skulle till en annan av våra vänner. Tjejen som skickade smset skulle till sjukhuset och hälsa på en av hennes studiekamrater som har cancer. Hon hade hört att de inte för äta allt på avdelningen. Det lät konstigt när jag fick smset men mer logiskt när jag fick förklaringen

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar