Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 14 mars 2011

Big Time

Till: En kille jag träffade "M"
Sms: Faan, han tror att jag ska sova hos honom nu .. Hur fan tänker han? åhh visste att jag skulle ångra att träffa honom detta BIG TIME!
Svar: Inget, jag ringde upp honom och han hade inte hunnit läsa de. Dock läste han de när jag var i telefonen och han blev otroligt arg!
 

Förklaring: Detta sms skulle till min tjejkompis. Jag var påväg till ett X som jag skulle träffa igen efter ett par år och han ville att jag skulle sova hos honom men jag ville inte de men vågade inte säga de till honom. Skulle fattat redan där att han var otroligt våldsam som blev arg på detta men förstod de efter någon månad vid annat tillfälle

  Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar