Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 1 mars 2011

Dejtingsms

Till: Mig
Sms: Hej! Jag heter Sara, och är en super trevlig och söt 25-årig tjej. Ring mig så kan vi prata mer.
Svar: Inget

Förklaring: Det där var bara ett av alla konstiga sms från tjejer som jag fick. Fick flera stycken från flera olika. Vissa ringde. Till slut frågade jag varför ringer du/ni? Då visade det sig att mitt nummer hade lagts ut på en killes profil på en dejtingsida. han hade skrivit fel nummer bara.

/Freddan

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. ingen dålig självkänsla på tjejen som kallar sig själv "super trevlig och söt" XD

    SvaraRadera