Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 26 mars 2011

Drömkille

Till: Hemliga drömkillens bror
Sms: Jag kommer ångra det här i...tja...resten av mitt liv, kanske. Men någon gång här i livet måste man väl chansa och göra lite dumma grejer...som jag gör nu..jag har haft en crush på dig sedan tidernas begynnelse!! Jag dör! varför säger jag detta?? Hjälp. Det här måste vara tidernas fånigaste sms men nu är det gjort. Dags att leta efter snaran!
Svar: Haha, söker du Niklas? Det här är Oscar..

Förklaring: Jag skulle skicka ett sms till en kille som jag har spanat in i flera år. När jag äntligen fått tummen ur röven och skickat iväg min kärleksförklaring så visar det sig att jag har smsat till hans äldre bror istället. Jag skäms fortfararande!!!!

Felsms.com

4 kommentarer: