Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 4 mars 2011

Du gör mig kåt

Till: En av våra barnvakter
Sms: Det är inte varje du gör mig så kåt. Jag blir nästan generad. Längtar tills ikväll. Puss
Svar: Vaddå?

Förklaring: Usch så jag skämdes. Mitt fina lilla sms skulle jag skicka till min man. Men så skickade jag till en kille som brukar vara barnvakt åt våra småttingar. Fy bubblan så pinsamt. Jag berättade till min man sedan och han tyckte det var kul :)

/Mia

Felsms.com

1 kommentar: