Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 28 mars 2011

Exploderande mage

Till: Killen jag menade
Sms: men du kan ju träffa honom typ när du vill! men asså när ***** går förbi i skolan, hela magen exploderar typ.. hans ögon, hans sätt att vara på. kan inte sluta tänka på honom.. har lektioner med han typ 2 gånger i veckan, och kan inte sluta titta på honom på dom lektionerna! sååå jävla snyyyygggggg! men han känner nog inte likadant..
Svar: ehm.. lite fel där va? ;) varför tror du inte att jag känner likadant? tro mig, jag känner likadant! <3
 

Förklaring: skulle skicka ett mess till min kompis som har en pojkvän som hon inte träffat på 3 dagar. men dom bor rätt nära varandra så dom kan träffas ganska ofta, och då pratade jag om killen jag tycker om dödsmycket, och självklart skickade jag fel, ovanligt! men det gick ju bra som tur är och vi är tillsammans än idag! :)

  Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Så kan det gå

  SvaraRadera
 2. Dessa jävla "skicka-fel-sms-sen-blev-vi-tillsammans"... så jävla tråkiga

  SvaraRadera
 3. Hör det till saken hur ofta din kompis träffar sin kille?

  SvaraRadera
 4. ja men dom är bättre än alla dessa "oj- jag- råkade-skicka-mitt-otrohets-mess-till-min-partner-så-vi-gjorde-slut-och-nu-lever-jag-lycklig-med-mitt-prassel" smsen

  SvaraRadera