Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 31 mars 2011

Förlåt mig

Till: En kille i klassen Sms: Önskar jag kunde göra något för att bevisa hur mycket jag älskar dig! Förlåt mig för alla mina snesteg. Jag har alltid varit dig trogen. Jag älskar dig, bara dig! Svar: Oj, shit, vet inte vad du menar? Förklaring: Hade varit dum emot min kille. Ångrar mig och önskar att han kunde förlåta mig. Men han hade bestämt sig att lämna mig. Jag blev ledsen och ett vrak. Kommer aldrig hitta någon annan. En kille i klassen råkade få messet. Haha, förklarade mig. /Moa Felsms.com

2 kommentarer:

  1. "Förlåt mig för alla mina snesteg. Jag har alltid varit dig trogen."

    Varför be någon man alltid vart trogen mot om ursäkt för sina snedsteg rimmar lite illa...

    SvaraRadera
  2. Man kanske har gjort snesteg som inte är lika illa som att vara otrogen men ändå snesteg stora nog för att den andre ska bli sårad.

    SvaraRadera