Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 22 mars 2011

Frieri

Till: Anna, min sambo
Sms: Du, ledsen, Jag gillar dig men jag hade tänkt att fria till Anna. Jag älskar henne!!!
Svar: Inget

Förklaring: Såhär var det. Jag skulle skicka till mitt kk som jag haft ett tag. Tänkte sluta upp med det då jag hade flickvän sedan 3 år tillbaka. Jag är hemsk, jag vet. Men nu hade jag tänkt att fria till henne. Tyvärr så råkade ju Anna få detta sms. Det ställdes ju till med ett jäklans liv och självklart (Jag förstår henne) så ville hon inte gifta sig med mig :(

/Anton

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. Hahaha vilken jävla nolla du är !!!:D

  SvaraRadera
 2. HA HA HA HA HA HA HA

  SvaraRadera
 3. Hur fan tänkte du nu? Hur kan du komma på idén att fria till någon och påstå att du älskar henne när det är så uppenbart att du inte gör det, då du aldrig hade kunnat göra henne så jävla illa om du faktiskt hade älskat henne.

  SvaraRadera
 4. undrar varför...

  SvaraRadera
 5. Vad hände sedan då? bröt ni upp?

  SvaraRadera
 6. Jävla nolla, du fick vad du förtjäna.

  SvaraRadera
 7. Stop the hate, han sa ju faktiskt att han förstår henne, och nog fan kan man älska någon fast man ligger med någon annan. men ohwell.

  SvaraRadera