Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 10 mars 2011

Har nu märkt

Till: J (Killen jag gillade)
Sms: Asså, jag har nu märkt att jag gillar J
jättemycke fortfarande :$
Svar: Inget

Förklaring: Jag skulle skicka till min tjejkompis, och då tänkte jag på hans namn hela tiden så jag skickade till fel person. Dock smsade jag direkt till honom att jag skulle skicka till min kompis, det blev inte så pinsamt som jag trodde det skulle bli.

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar