Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 10 mars 2011

Hemliga skynke

Till: Mig
Sms: Väntar du på mig bakom ditt hemliga skynke? ;) Johanna väntar mig inte förrän om en timme så vi har en massa tid till vårt förfogande. <3
Svar: Va? xD nu skickade du fel

Förklaring: Jag väntade på ett SMS från personen men hade inte precis väntat mig det SMSet jag fick då.. Jag satt och funderade "fan det kan inte vara till mig!" En vän som jag var med då tittade på mig och frågade "har någon dött?!" hon tyckte jag såg så konstig ut. Fick sen svar att det var till hennes pojkvän vilket jag nästan fattade xD Men fick mig ett skratt!

Felsms.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar