Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 30 mars 2011

Hon ljuger

Till: Kajsa men skulle till Kim Sms: FAN vad hon ljuger! Svar: Inget (Hon satt ju bredvid mig) och fattade noll Förklaring: Jag var hemma hos en mammakompis(Kajsa) med en annan mammakompis(Kim). Vi satt och diskuterade potträning diverse. Då säger Kajsa att hennes lille son som är 3 år slutade med blöjor när han var 1,5 vilket vi både vet INTE var sant. Så jag skulle skicka ett sms till Kim men råkades skickas till Kajsa. Helt galet fel. Hon fattade först noll men efter ett tag så slant pengen ner och slängde ut oss både. Vi har inte pratat efter det. /Mia Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Men gud, det där var nog det barnsligaste jag läst. Som om det spelar någon roll när ens barn slutar med blöjor. Känns lite som det där Solsidan avsnittet när morsorna sitter och jämför sig med varandra och tävlar om vem som är "bäst" och snackar skit om alla som lämnar rummet.

  Ojojoj vart är världen påväg...

  SvaraRadera
 2. Det är ju dock inte direkt moget att ljuga om det och skryta om sina barn på det viset.

  SvaraRadera
 3. Julia: Hahah, precis!

  SvaraRadera
 4. Jag slutade med blöja vid 1,5 års ålder, mitt i vintern. Så det är möjligt.

  SvaraRadera
 5. håller med #1...man kanske ska vänta med att skaffa barn tills man vuxit ur det stadiet själv?? stackars ungar....

  SvaraRadera