Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 25 mars 2011

LELLE OCH CONNY


Till: mig, från okänd
Sms: HEJ MAJA! CONNY SÄGER ATT JAG ÄR SKYLDIG 400, DÅ SA JAG TILL LELLE ATT CONNY ÄR SKYLDIG MIG 1000 KR. O TJACKHORAN LELLE SA ATT CONNY INTE VAR MIG 1 SPÄNN! VAD I HELVETE VET HAN OM DET! LELLE HAR INTE KOMMIT ÖVER MED 1 SPÄNN! JAG ÄR PÅ VÄG TILL LELLE NU. HAN HAR TOTALT SKITIT I MIG HELA JÄVLA DAN! JAG ÖNSKAR JAG VAR IHOP MED EN TORPED. JAG SMS'AR EL RINGER DIG EFTER JAG VARIT INNE HOS LELLE OCH CONNY OM DU PALLAR ATT SVARA! KAN DU FRÅGA JOHN OM RÅD VAD JAG SKA GÖRA. KRAM NINA
Svar: vilka problem du har, men jag heter inte maja och har inga vänner med dom namnen. skicka rätt nästa gång!
 

Förklaring: fick detta sms av någon nina när jag typ hade somnat. och blev förvirrad. kunde inte med att svara något annat. fick tyvärr inget svar tillbaka. hoppas allt löste sig. jag fick mig ett gott skratt dagen efter. hahaha

  Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Älskar att man får de weirdaste felsmsen när man håller på att somna och inte kan tänka klart. <3

    SvaraRadera
  2. Capslock fail..

    SvaraRadera