Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 24 mars 2011

Lyhört

Till: Grannen
Sms: Hjälp mej!! grannen har sex igen! usch de låter som dom e i mitt kök så högt skriker dom :( om detta inte slutar får ja flytta, orkar inte höra på henne tio ggr om dagen å natten.Förstår väl att man måste ha sex men man behöver ju inte skrika som om världen är på väg å gå under :O får jag sova hos dej inatt?? för detta kommer väl hålla på ett par timmar som de brukar :P
Svar: haha, förlåt ;) visste inte de va så lyhört. Pinsamt :O
 

Förklaring: skulle skicka till min bästa vän men kom till grannen, Hur jag lyckades vet ja inte med tanke på att dom inte ens ligger nära varandra i listan. Men de var väl kanske för att jag skrev om henne...De löste sig iaf och jag har inte hört dom sen jag skickade fel och de är ca 1 månad sen nu :P
/Elin

  Felsms.com

1 kommentar: