Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 12 mars 2011

Mr M

Till: Mr M
Sms: "Ja men det är klart jag vill prata med dig, jag trodde du var sur på mig över någonting, har känts lite konstigt eftersom vi knappt hejar på varandra i skolan, men jag är inte sur och vill absolut fortsätta prata med dig dummer :) <3 (skrev han)"
Svar: Vem skulle du skicka det till?

Förklaring: Jag och Mr M hade "träffats" ett tag, bara som kompisar, men han slutade prata med mig ett tag så skickade till honom och frågade vad han höll på med och om han ville fortsätta. DOCK skrev jag med en annan kompis och skulle skicka smsen jag och Mr M hade skrivit till varandra, men eftersom jag tänkte på honom så självklart skickade jag hans svar till honom istället för min kompis. skit pinsamt.

/Miss A

Felsms.com


1 kommentar: