Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 30 mars 2011

Naken styvpappa

Till: Styvpappa Sms: Vet du en sak? Jag såg min styvpappa igår helt naken i duschen ;) Han hade en stor kuk. Om inte mamma skulle vart tillsammans med honom så skulle jag lätt tagit honom. Fast kan ändå försöka satsa på att sätta på honom? :) Svar: Men Lovisa! Jag har känt dig ändå sen du var en liten bebis. Vad menar du egentligen? Jag ska prata med mamma angående detta. Förklaring: Jag skulle skicka detta sms till min bästa kompis, men så slank tagenterna på mobilen.. touch mobil. Så kom den på min styvpappa. Lite klantigt av mig! Fick en stor utskällning av mamma senare där på kvällen. Felsms.com

4 kommentarer:

  1. ojoj. här snackar vi White trash!

    SvaraRadera
  2. Hur tusan kan man göra så mot sin egen mamma!?

    SvaraRadera
  3. I tanken är allt tillåtet.men ändå fel nånstans

    SvaraRadera