Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 13 mars 2011

Nära att lämna henne

Till: Min fru
Sms: Jag är så nära att lämna henne nu. Vi har aldrig närkontakt. Eller jo bara när jag kramar henne. Jag skall göra det enkelt för henne och lämna henne så slipper hon.
Svar: Vem fan skulle det där till. Du måste förstå att jag kanske har en period i mitt liv.

Förklaring: Jag förstod det men accepterade inte det. Så vi skilde oss. Det var tur i oturen att smset kom fel. Nu lever jag ett bra liv.

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. bara "for better", aldrig "for worse". Om hon hade en period kanske du skulle ha stöttat henne och hjälpt henne och därmed dig själv....men nej då EGO- hon har det jobbigt och då blir det jobbigt för DIG så du sticker

    SvaraRadera
  2. Varför ska kommentarerna på felsms.com alltid vara negativt laddade. Tycker det här låter som ett bättre resonemang än de flesta andra felsms som slutar med uppbrott. Hoppas din exfru också mår bättre.

    SvaraRadera