Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 1 mars 2011

Penispump

Till: Mamma
Sms: Hoppas jag inte stör. Tänkte bara fråga hur i hela friden jag använder penispumpen. Jag har lite problem. Puss!
Svar: Inget

Förklaring: Jag hade lättat upp mitt hjärta hos en väninna. Jag hade nämligen problem med att "Få upp den". Min väninna då, hade rekomenderat en penispump. Fattade inte riktigt hur jag skulle använda den så jag tänkte att jag skulle smsa henne och fråga. Men i min ivrighet så blev det inte riktigt skickat till den jag hade tänkt mig... utan till min MAMMA!!! Sååå hemskt! Fick inget svar ifrån mamma :)

/Gaykillen

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar