Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 17 mars 2011

Praktik

Till: Sasia
Sms: Helvetes jävla praktikställe! Tristare ställe finns inte på jorden, jag lovar dig. Förlåt att du hör/läser det här, men jag behöver avreagera mig, och föräldrarna är uteslutna. VILL INTE HIT MER!! Blir inte heller bättre av att jag börjar åtta varje morgon, och att ett glas åkte i golvet idag inför gäster...
Puss!
Svar: Inget
 

Förklaring: Är på skolpraktik på en restaurang, och är grymt less på stället. Smset skulle till min kille, men hamnade istället hos en 20 år äldre man som jag känner... Hoppsan!

  Felsms.com

2 kommentarer:

  1. och så undrar alla varför jag inte tar in praktikanter. Otacksamma lata jävlar som inte har en aning om vad ARBETE innebär. STACKARS DIG! som börjar 8 på morgonen, måste vara olidligt att börja ungefär då alla andra börjar. Prinsessan kanske vill jobba 12-14 och tjäna 30 000 på att göra ingenting? Praktikplatsen är ett bra ställe att få visa vad man går för. Tänk referens, tänk framtida arbetsplatser. Jag (och jag antar 95% av alla andra företagare) är ärliga när det ringer folk om referenser) tänk på det. Din nästa arbetsgivare kanske ringer din praktikplats och undrar om du är värd att anställas. Vad vill du att svaret på den frågan blir?

    SvaraRadera