Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 6 mars 2011

Slicka

Till: En kille från jobbet
Sms: Blir du kåt av att slicka min fittsås?
Svar: Har jag slickat den???

Förklaring: Jag och min kille brukade sjuka oss några gånger om dagen och skicka cpsms till varandra. Nu var det såhär att jag hade nyss smsat denna kille från jobbet och heeelt glömt bort att han låg på senast skickat. Och inte tittade jag heller, utan bara tröck iväg det. Märkte misstaget då hans svar kom :)

/J.L

Felsms.com

5 kommentarer:

  1. bara så att ni vet, ni som godkänner.... kommentarerna är halva nöjet. se till så de kommer upp direkt! eller varför ens godkänna dom? tror ni tappar besökare av att det inte är några kommentarer längre :(

    SvaraRadera
  2. Jag håller med.. Det tar alldeles för lång tid för dom att godkänna kommentarerna, då är de inte roligt längre..

    SvaraRadera
  3. TRYCKTE VAFAN, inte tröck :(

    SvaraRadera