Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 31 mars 2011

Tills ikväll

Till: Mamma Sms: Jag ska göra en sak som jag kanske kommer att ångra tills ikväll. Men jag gör det ändå. Svar: Men ring mig då!!! Förklaring: Jag och en kompis hade pratat om att färga håret svart och när jag bestämde mig för det så skulle jag messa henne. Men råkade messa min mamma istället, och hon blev lite orolig. Såg att hon ringt 3 gånger utan att jag svarat. /Sara Felsms.com

1 kommentar:

  1. Oj vad farligt att färga håret svart...
    Blir man inte nöjd är det ju bara att använda avfärgningmedel

    SvaraRadera