Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 30 mars 2011

Trasigt förhållande

Till: Min kille Sms: Det är helt värdelöst att du hör av dig. Jag tänker bara tillbaka på våran tid och längtar efter dig. Jag har ju ny kille nu. Du kan egentligen inte skicka sms. Puss Svar: Är det här sant, har du kontakt med ditt ex??? Förklaring: Detta felsms betydde trasigt förhållande för mig. Dock, en nyförening mellan mig och mitt ex (Han som jag skickade messet till) /Madelene.Mikaelsson Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar