Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 18 mars 2011

Utan BH en vecka

Till: Anton B
Sms: Jag har inte haft någon bh på mig på hela veckan o.o
Svar: Me want to see :$
 

Förklaring: Jag har legat sjuk i snart 3 veckor, och ja, inte pallat ha på mig någon. Skojade med en tjejkompis, så råkar jag givetvis skicka till fel. Men han verkade ju bara bli glad, 5 minuter senare när jag förklarar att det var ett FELSMS, får jag svaret "men, jag skojade ju bara.." Hahaha xD
/Mandie

 Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar