Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 21 mars 2011

Vände taxin

Till: Mig av min fru
Sms: Nu har har åkt. Stod och vinkade i fönstret när han satt sig i taxin. Kom så fort du kan. Puss puss puss
Svar: Inget
Förklaring: Jag fick det här smset från min fru när jag skulle resa bort med jobbet. Jag vände taxin och åkte hem, sa att jag fick reda på att planet var försenat 3 timmar och att det var därför jag vände hem. Hon blev väldigt stressad för hon trodde ju att hennes sms hade kommit till älskare. Jag stannade hemma från resan och vi redde ut allt till slut.

Felsms.com

4 kommentarer:

  1. e du en pirat?HARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    SvaraRadera
  2. trodde du ja..

    SvaraRadera
  3. Jävla gris till fru, gör slut med henne. Hatar otrohet.

    SvaraRadera