Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 29 mars 2011

Vet du om

Till: kompis mamma
Sms: Vet du om hon inte gillar mig eller nå?
Svar: -


Förklaring: skickade ett snabbt sms igen och skrev "förlåt, skickade fel"
Jag smsade med en kompis och sen skulle jag skicka ett sms till en annan kompis, men då svarade hon inte på mina sms, men hon svarade på den andra kompisens sms, så jag skulle fråga om hon visste om hon inte gillade mig men då råkade jag skicka till min kompis mamma. (hur jag kunde skicka till henne var för att min kompis lånade mobilen för att skicka ett sms till sin mamma kvällen innan. 

/louise

  Felsms.com

1 kommentar:

  1. Fattar inte vilken kompis mamma du skickade till

    SvaraRadera