Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 14 mars 2011

Viktigt möte

Till: Chefen
Sms: Dagmamman ringde och berättade att Tilda hade 39 graders feber. Kan du hämta henne, jag sitter i ett viktigt möte.
Svar: Inget (Ett gott skratt)

Förklaring: Satt på en viktigt möte på jobbet. Fick ett samtal ifrån dagmamman, våran dotter hade feber. Skulle messa min man, hade ej tid att hämta. Haha, då skickade jag till min chef som satt i samma rum. Och hon skrattade och sa, nej tyvärr, jag sitter också i ett viktigt möte :)

/Sussi

Felsms.com

1 kommentar: