Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 8 mars 2011

Vilken låt

Till: gammalt ragg
Sms: hej babe! JAG HAR PROBLEM!!!!! kommer du ihåg den där låten vi lyssnade på för ett tag sen.. Ska vi knulla lite, pulla lite, rulla lite, lägg dig på magen sötis.... jag kommer inte på resten av texten och jag blir sjuuuukt deprimerad över det. är ju typ den bästa låten jag har hört, den får mig att tänka på massa gamla minnen oss två emellan... puss
Svar: hej josse, jag kommer tyvärr inte ihåg denna låten.. men om du är så ledsen för att du inte kommer ihåg texten så kan jag kanske hjälpa dig att leta upp den? men en sak förstår jag inte.. varför vill du tänka tillbaka på våra minnen när det var du som sa att vi skulle lägga av? puss
 

Förklaring: ja ni förstår ju att det inte skulle till det gamla ragget utan till en kompis som jag brukade driva med om denna låten.. Men jag förklarade för det gamla ragget att det var fel men bestämde ändå att han skulle komma över och det ena ledde till det andra och idag lever vi ihop och har gjort i två år. Är lyckligare än någonsin!!!

  Felsms.com

10 kommentarer:

 1. sorgligt att någon gillar den låten

  SvaraRadera
 2. K.N.U.L.L.A med Dave Jonzson ft. Krizz Blizz.
  Det är inte så svårt att hitta saker när det finns någon som heter INTERNET, som också har Google och Youtube som sökmotorer. Varsågod.

  SvaraRadera
 3. Det är den sämsta låten ever...

  SvaraRadera
 4. Hahaha, den låten vet jag vilken det är :)
  Dave Jonzon - K.n.u.l.l.a :P

  SvaraRadera
 5. http://www.youtube.com/watch?v=zTDf1hk8ArU

  SvaraRadera
 6. Gud vad alla kommer ihåg över 2 år gamla fel-sms. Tycker man läser såna här dagligen. Jag kommer då inte ihåg exakt vad jag skrev i nåt fel-sms för två år sedan.

  SvaraRadera
 7. DAVE JONZON & KRIZZ BLIZZ K.N.U.L.L.A

  SvaraRadera
 8. Intressant att alla kommenterar låten istället för att dessa personer återigen hittade tillbaka till varandra!

  SvaraRadera
 9. Jag tror nog hon har hittat låten efter 2 år om jag ska vara ärlig

  SvaraRadera