Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 20 mars 2011

White trash

Till: Flickvän
Sms: Lina var fan galen i natt hon sög min kuk 4 gånger riktig white trash på henne där. Hon har en syrra du kan få henne bror :D
Svar: Haha, förstår att det här sms:et inte skulle till mig! Men jag lovar dig det var inte sista gången jag sög din kuk ;) <3 Hahah om det här skulle till Niklas så är Hilda nog inte så intresserad! Sorry..<3

Förklaring: Jag skulle skicka till min kompis men det kom till flickvännen :D

/Elias

Felsms.com


13 kommentarer:

 1. Komiskt att hon tar det positivt med White trash.

  SvaraRadera
 2. Blev inte din flickvän arg på dig när du kallade henne White trash? Hmm.. det är inget positivt, så du vet...

  SvaraRadera
 3. Jag hade inte gillat om min kille antytt att jag var slampig, äcklig? För det är hur jag tror att de flesta tjejer skulle ha tagit det där sms:et. White trash = patetiska människor utan något liv eller hyfs. Tjejer man brukar kalla "white trash" brukar ju vara en aning småäckliga.

  PS: jag vet att de flesta inte menar något ont när de säger "white trash", men jag tycker att uttrycket är rasistiskt. Är vanligt "trash" svarta då eller, undrar man.

  SvaraRadera
 4. Håller med ovanstående

  SvaraRadera
 5. vissa använder felsms.com för att skryta :P

  SvaraRadera
 6. Trollolololololololollooooooooooooooooo

  SvaraRadera
 7. instället för White trash så säg Whiskey Tango.. sånt fattar inte fruntimmer

  SvaraRadera
 8. Sjuk flickvän. Inte att hon sök 4 gånger alltså utan att hon accepterar en kille som kallar henne white trash bakom hennes rygg.

  SvaraRadera
 9. Go flickvän, suga 4 gånger på en natt och sen skita i att du kallar henne white trash :D Verkar inte vara en stabil brud dedär :p

  SvaraRadera
 10. Jag fattar inte, är du stolt på nåt sätt? Är du 15 år eller?

  SvaraRadera
 11. Bög-Olle: Nu gör vi det ;)

  SvaraRadera