Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 27 april 2011

Äckelgubbe

Till: Svärmor
Sms: Svärfarsan är en riktig äckelgubbe. Han nöp mig i baken nyss och är inte långt ifrån att ta mig på brösten.
Svar: Inget

Förklaring: Jag och min sambo var på middag hos mina svärföräldrar och som vanligt höll min svärfar på att taffsa. Jag skulle smsa min bästa väninna men så skickade jag istället till svärmor. Hon drog åt mig åt sidan och frågade om jag ville att hon skulle prata med honom. För han gör det ju mest på skoj sa hon. Jag sa inte så mycket mer om det där då.

/Janette

Felsms.com

1 kommentar:

  1. På skoj?! Vad i helvete är det för fel på din svärmor?

    SvaraRadera