Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 april 2011

Är du full

Till: Lillasyster (17 år) Sms: Jag älskar dig! <3 Svar: Är du full? Ska pappa komma o hämta dig? Förklaring: Nej jag var inte full, sms:et skulle till min bästa kompis som har det lite svårt just nu. Och hade jag varit full hade pappa gärna fått hämta mig när jag var i tonåren, men nu är jag 30 år, har två barn och en sambo (som hade kunnat hämta mig i så fall...) /Jenny Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Bra att det var syrrans första tanke. (hon är snäll = hon är full)

    SvaraRadera
  2. SÄKERT! fanns ju inte ens mobiltelefoner då, dumskalle -.-

    SvaraRadera
  3. Jag fyller 32 i år och jag hade mobil i tonåren. Hennes lillasyster var 17, så hon var 18 eller 19 och då fanns mobiler.. Om än ganska stora o klumpiga, men det fanns :D Jag fick min första mobil 1998 när jag flyttat hemifrån..

    SvaraRadera