Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 9 april 2011

Birgel Jarl

Till: En kille som jag precis nekat till att träffas eftersom min mamma låg på sjukhus Sms: Ska på riktigt partaj ikväll. kommer bli sååå jäkla kul! Ska du med? Vi ska till Birger Jarl. Svar: Oj. Vad snabbt ditt humör ändrades. Visst, jag kommer! Förklaring: Snacka om att man är en idiot. Den här killen hade messat om att få träffas. Jag sa nej och ljög att min mamma låg på sjukhus. Men jag hade planer att festa med andra människor. Nu råkade han få detta sms så jag fick förklara om allt och tillslut så gick jag ut på ett annat ställe. /Monika Felsms.com

3 kommentarer:

 1. Herrejävlar va dålig stil av dig. Om man inte vill träffa nån så förklarar man att man inte vill och man hittar inte på massa annat jävla skitsnack. Skaffa mage att stå upp för dig själv och sluta ge honom falska förhoppningar. Det är bara elakt.

  SvaraRadera
 2. Ingen liten idiot du är heller som ljuger om sin mamma på sjukhus. Hur skulle du uppleva om samma sak hände dig?

  SvaraRadera
 3. Ja oj vilken idiot. Han borde fan ha läst dina tankar och vetat vem SMSet egentligen skulle till.
  OBS!!!!!!!! Ovanstående text innehåller sarkasm.

  SvaraRadera