Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 april 2011

Blöta trosor

Till: Dagmamman åt mina 2 döttrar Sms: Mina trosor blir helt blöta när jag tänker på dig! Svar: Inget Förklaring: Jag skulle skicka sms till min man, sedan när jag kom för att hämta mina två små änglar så visade dagmamman mitt felsms. Jag höll på att skämmas av skam. Hon raderade det och sa att sånt händer haha /Annie Felsms.com

3 kommentarer:

  1. skämmas av skam? hahaha

    SvaraRadera
  2. Dagmamman måste ha varit jävligt hungrig om hon åt dina två döttrar...

    SvaraRadera
  3. hahahaha fan va klockrent sagt, kommentaren ovanför! hahaha =D

    SvaraRadera